Beşiktaş’tan Sel Felaketinin Yaşandığı Bölgeye Destek

Belediyemiz, Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinin yaralarını birlikte sarabilmek için bölgeye ekip ve ekipman gönderdi…

Eklenme Tarihi: 13 Ağustos 2021 Cuma

Türkiye, yangın felaketinden sonra şimdi de Batı Karadeniz’de meydana gelen sel ve su baskınlarıyla mücadele ediyor. Belediyemiz de orman yangınlarında olduğu gibi sel felaketinin yaşandığı bölgeye de kısa sürede arama kurtarma ekip ve ekipmanı gönderdi. Ambulans, soğuk hava tırı, BELTAŞ Mobil Büfe aracı, çok sayıda ekipman ve Toplumsal Afet Platformu Arama Kurtarma Ekibi eşliğinde Kastamonu’ya ulaşan alanında uzman ekiplerimiz, arama kurtarma çalışmalarına hızlıca destek vermeye başladı.

Sel bölgesine gitmeden önce ekipleri ziyaret ederek yapılan hazırlıklar hakkında bilgi alan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, sel felaketinin yaralarını beraber saracaklarını belirterek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve şunları söyledi:

“Dayanışma ile birlikte yaralarımızı sarmak için ekiplerimiz sel felaketinde zarar gören Kastamonu'ya destek vermek üzere yola çıktı. Can kaybının artmamasını temenni ediyor; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Geçmiş olsun Kastamonu. Beşiktaş sizinle.”