Kardeş Türküler Beşiktaş’ta "Barış" için Söyledi!

İstanbullular, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü Sanatçılar Parkı’nda düzenlenen Kardeş Türküler konseriyle kutladı…

Eklenme Tarihi: 02 Eylül 2021 Perşembe

Belediyemiz, Getir ana sponsorluğunda ve +1 katkılarıyla Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerini “Revival Konserleri”nde bir araya getirmeye devam ediyor. Kardeşliği ve barışı türküleriyle dile getiren Kardeş Türküler, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Beşiktaş’ta vatandaşlarımızla buluştu. Yoğun ilgi ve katılımın gösterildiği konserde vatandaşlarımız türküleri hep birlikte söyleyerek Sanatçılar Parkı’nda unutulmaz bir gece yaşadı.

Türkçe, Kürtçe, Arapça, Ermenice, Boşnakça gibi pek çok dilde türküler söyleyen Kardeş Türküler, Dünya Barış Günü’nde Beşiktaş’ta sahnede olmaktan duydukları mutluluğu dile getirirken burada olmalarını sağlayan Başkan Rıza Akpolat’a da teşekkürlerini sundu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise konser sonrası vatandaşlarımızı selamlayarak Dünya Barış Günü’ne özel şu mesajları verdi: "Öncelikle Kardeş Türküler’e Beşiktaş halkı adına böyle muhteşem bir konser verdikleri için yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerle aynı sahnede olabilmek bizim için bir övünç kaynağı. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü renklerin, dillerin, dinlerin, halkların kardeşliğini bu coğrafyada en iyi anlatan gruplardan biri ile kutluyoruz. Sizlerle bir arada olmak bizim için büyük onur ve gurur. Zor zamanlar geçirdik; birbirimizi ve bu sahneleri çok özledik. Umarım bu organizasyonlarda daha sık bir araya geliriz. Zor zamanlardan geçsek de ülkemizi hak ettiği yere getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çok çalışmaya devam edeceğiz." Akpolat son olarak Kardeş Türküler adına Tema Vakfı’na yapılan fidan bağışı plaketini grup solistlerinden Feryal Öney’e takdim etti.