Beşiktaş’taki Okullar Yüz Yüze Eğitime Hazır!

Belediyemiz, 6 Eylül Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak okulların bakım, onarım ve temizlik işlemlerini tamamladı…

Eklenme Tarihi: 06 Eylül 2021 Pazartesi

2021-2022 Yılı Eğitim ve Öğretim Dönemi, 6 Eylül Pazartesi günü resmi olarak başlıyor. Yaklaşık 1.5 yıldır okullarından ayrı kalan öğrenciler için yüz yüze eğitimin ilk ders zili Pazartesi günü çalacak. İlçe milli eğitim müdürlükleri ve belediyeler de bu kapsamda okullardaki gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Belediyemiz de öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda ders başı yapabilmeleri için ilçemizdeki okullarda bakım, onarım ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi. Öğrencilerin oturacağı sınıflar temizlenerek dezenfekte edilirken okul bahçelerinde ise bankların bakımı ile yeşil alanların peyzaj düzenlemesi yapıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yüz yüze eğitimin başlaması ile ilgili yaptığı açıklamada "Uzun bir aradan sonra okullarına kavuşacak öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği için ilçemizde bulunan okullarımızda yenileme ve hazırlık çalışmalarımızı tamamladık. Yeni eğitim-öğretim döneminde tüm çocuklarımıza başarı dolu bir yıl diliyorum" şeklinde konuştu.