Beşiktaş’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Coşkusu

Okullarda yüz yüze eğitim 6 Eylül Pazartesi günü başladı…

Eklenme Tarihi: 06 Eylül 2021 Pazartesi

Pandemi nedeniyle yaklaşık 1.5 yıldır okullarından ayrı kalan öğrenciler için yüz yüze eğitimin ilk ders zili 6 Eylül Pazartesi günü çaldı. 2021-2022 Yılı Eğitim-Öğretim Dönemi'nin başlamasıyla öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla buluşan öğrenciler büyük bir sevinç yaşadı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da uzun bir aranın ardından başlayan yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla Şair Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu’nda düzenlenen açılış törenine katıldı. Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman'ın da katılım gösterdiği tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Tören, öğrenciler tarafından okunan şiirler, halk oyunları gösterisi ve konuşmalarla devam etti.

"Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hepimize Hayırlı Olsun"
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, törende yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı hepimize hayırlı olsun. Çok zor koşullardan sonra bir araya geldik. Sevgili öğrenciler, hepiniz öğretmenlerinizi, arkadaşlarınızı, okulunuzu ve derslerinizi özlediniz. Şimdi kavuşma zamanı. Artık kurallara daha çok dikkat etmeniz ve öğretmenleriniz dediği şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Okullarınızdan ayrı kalmamanız için Beşiktaş Belediyesi olarak bu konuda tüm sorumluluklarımızı yerine getireceğiz." Törenin ardından sınıfları ziyaret eden Akpolat, öğrencilerle sohbet etti ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sağlıklı ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.