Beşiktaş'ta Caz Havası Bir Başka!

İstanbul'un geleneklerinden biri olan İstanbul Caz Festivali, bu sene 28. kez müzikseverlerle buluştu…

Eklenme Tarihi: 29 Eylül 2021 Çarşamba

Tüm İstanbulluları ve Beşiktaşlı komşularımızı müzik ve festival etkinlikleriyle bir araya getiren belediyemiz, Revival Konserlerinden sonra 28. İstanbul Caz Festivali’ne de ev sahipliği yaptı. Sanatçılar Parkı’nda bu yıl ikincisi düzenlenen 28. İstanbul Caz Festivali kapsamında Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, Fainschmitz ve caz dünyasının genç isimleri sahne alırken dinleyiciler de bu keyifli atmosferde caz müziğinin tadını çıkardı.

28. İstanbul Caz Festivali Direktörü Harun İzer, "Bu sene ikinci kez Sanatçılar Parkı’ndayız. Beşiktaş Belediyesi’yle iş birliğimiz devam ediyor. Caz yeniliğe, doğaçlamaya ve yeni sözlere çok açık. Türkiye’nin müzik kültürüyle de örtüşen bir müzik tarzı" şeklinde konuşurken sanatın ve müziğin herkese ne kadar iyi geldiğini vurgulayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da "Sanatçılar Parkı’nda geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 28. İstanbul Caz Festivali’ne ev sahipliği yaptık. Komşularımız yeşil ve müzikle buluşurken Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, Fainschmitz ve caz dünyasının genç isimleri ile keyifli bir caz festivali gerçekleştirdik" dedi.