Engelsiz Sanat Topluluğumuz Avrupa’dan Madalya ile Döndü!

Engelsiz Sanat Topluluğu sporcularımız, Avrupa Tekerlekli Sandalye Dans Şampiyonası’nda bir altın bir de gümüş madalya alarak ülkemizi gururlandırdı…

Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2021 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu, 8-10 Ekim tarihleri arasında Polonya’da düzenlenen Avrupa Tekerlekli Sandalye Dans Şampiyonası'na katılarak ülkemizi temsil etti. 6 farklı kategoride yarışan sporcularımız, 1 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak ülkemizi gururlandırdı. Barış Bayraktar, Tek Erkekler Freestyle kategorisinde birinci olarak altın madalya kazanırken Abdülkadir Ünal ile Nezihe Koçak Ünal çifti ise Duo Dans Sporu kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da tüm kategorilerde dereceye giren milli sporcularımızı tebrik ettiği açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Engelsiz Sanat Topluluğu sporcumuz Barış Bayraktar bayrağımızı Polonya’da dalgalandırdı. Uluslararası Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Yarışması’nda freestyle tek erkekler klas 1 kategorisinde şampiyon olan milli sporcumuz Barış ile gurur duyuyoruz. Ayrıca şampiyonada Duo Dans Sporu Klas 1 kategorisinde gümüş madalya alarak ikinci olan Abdülkadir Ünal ve Nezihe Koçak Ünal çiftini de kutluyorum. Şimdi sıra Dünya Şampiyonası’nda. Polonya’da gerçekleşen yarışmada bizi gururlandıran bütün milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızın her zaman yanındayız."