19 Ekim Muhtarlar Günü Beşiktaş’ta Kutlandı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarımızla bir araya geldi…

Eklenme Tarihi: 20 Ekim 2021 Çarşamba

Beşiktaş’taki 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları sabah saatlerinde Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde düzenlenen resmi törenle başladı. Törene Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın yanı sıra Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlarımız katıldı. Resmi törenin ardından muhtarlarımız, Sanatçılar Parkı’na geçerek Başkan Rıza Akpolat ile kahvaltıda buluştu. Başkan Akpolat, Beşiktaşlıların taleplerini belediyemize hızlı bir şekilde ileterek uyumlu bir şekilde çalışan muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür etti. İş birliği ve özveriyle çalışan muhtarlarımızın bu anlamlı günlerini kutlayan Akpolat daha sonra kendilerine Beşiktaş esnafından indirimli alışveriş imkânı sağlayan "Semt Kart"larını takdim etti.

Kahvaltının ardından günün anlam ve önemine dair konuşan Başkan Akpolat, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Bugün mahalle muhtarlarımız, Beşiktaş Kaymakamımız Önder Bakan, ilçe protokolümüz, siyasi partilerin ilçe başkanları ile Beşiktaş Anadolu Lisesi'nde Muhtarlar Günü törenimizi gerçekleştirdik. Ardından kahvaltıda bir araya geldik. Muhtarlarımıza Beşiktaş esnafımızdan indirimli alışveriş yapabilecekleri Semt Kartlarını da takdim ettik. Hayata geçirdiğimiz projelerimizde sürecin önemli bir paydaşı olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun."