Uluslararası Yoga Günü'nde Sanatçılar Parkı’nda Buluştuk!

Belediyemiz, 21 Haziran Uluslararası Yoga Günü kapsamında Sanatçılar Parkı’nda "Matını Al Gel" etkinliği düzenledi…

Eklenme Tarihi: 22 Haziran 2022 Çarşamba

2014 yılında Türkiye'nin de içinde bulunduğu 177 ülkenin desteğiyle Birleşmiş Milletler tarafından Uluslararası Yoga Günü ilan edilen 21 Haziran tarihi, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın pek çok şehrinde yoga etkinlikleriyle kutlandı. Belediyemiz de bu kapsamda Sankalpa Yoga Okulu iş birliği ile Hindistan Başkonsolosluğu'ndan temsilcilerin de katılımıyla Sanatçılar Parkı’nda yoga etkinliği düzenledi.

"Matını Al Gel" mottosuyla düzenlenen yoga buluşmasında uzman eğitmenler, yoganın pek çok farklı türünde uygulamalı dersler gerçekleştirdi. Program kapsamında yetişkinlerin yanı sıra çocuklara yönelik özel yoga atölyesi de düzenlendi. Etkinlik, sağlıklı yaşam ve yeme alışkanlıkları üzerine yapılan bir söyleşiyle son buldu. Eğitmenler, Uluslararası Yoga Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelmekten duydukları mutluluğu ifade ederken organizasyonu düzenleyen belediyemize ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a teşekkürlerini sundu.