“Toprağın Ölümü” fotoğraf yarışmasının ödül töreni Akatlar Kültür Merkezi'nde yapıldı
Eklenme Tarihi: 11 Nisan 2013 Perşembe
Beşiktaş Belediyesi ve Uluslararası 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu’nun birlikte düzenlediği, 18 yaşını doldurmuş tüm amatör fotoğrafçıların katılabildiği “Toprağın Ölümü” temalı fotoğraf yarışması sonuçlanmıştır.
Yarışmanın amacı; Gezegenimizde toprağın tahribi ile oluşacak toprak ölümü ve bundan etkilenen canlıların sorunlarına ve ölümlerine toplumun dikkatini çekmek ve çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda yarışmanın konusu; insanoğlunun, yaşamımızda önemli yer tutan toprağa ve canlılara verdiği zararları göz önüne sermektir.
Yarışmamıza 118 fotoğraf sanatçısı 462 eserle katılmıştır.
Yarışma sonucunda derece alan yarışmacılar:
1.Birol KIRAÇ
2.Mehmet ÖZTÜRK
3.Mustafa DEMİRBAŞ
Mansiyon
1.Nuri ÇOBAN
2.Kasım GÜMÜŞ
3.Mustafa GEZER
Bu yarışmaya katılan fotoğraflar, Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi’nde sergilenecek ve derece alanların ödülleri törenle kendilerine verildi.